Bakkie in de buurt

Bakkie in de buurt_1

Klik op de foto voor een vergroting

Elke woensdag ochtend zijn wij tussen 10.00 en 11.30 op één van de locaties in de wijk en bij slecht weer in het Zonnehuis. Bakkie in de buurt heeft een eigen FB pagina waar op vermeld wordt waar wij woensdag,s op 1 van de 4 locaties aanwezig zijn, u bent van harte welkom.

In 2009 zijn wij gestart met het Bakkie in de Buurt. Wat is het Bakkie in de Buurt: dit is een mobiel terras met koffie en thee en een gezellige buurtpraat. Wat zeer aarzelend begon met soms maar 2 bezoekers is uitgegroeid tot een wekelijks zeer succesvol koffie rondje. In eerste instantie vond men het maar raar, je gaat toch niet op straat koffie zitten drinken. Nu is er een groep vaste bezoekers.

Als u kinderen wilt meenemen is dat geen probleem. Er is een leuke ruimte waar zij kunnen spelen. Met elkaar zorgen wij dat de ruimte ook weer opgeruimd en schoon wordt achtergelaten.

U kunt ons vinden bij de Lidl, de speeltuin op de Bilderdijkstraat of op de speeltuin Albert Meijnsstraat.

U kunt ons herkennen aan de bakfiets en natuurlijk kunt u even gaan zitten om uw koffie op te drinken want ook de stoelen( met een kussentje) hebben wij mee. Als u ons ziet zitten aarzel dan niet en drink gezellig een kopje koffie mee. Het is een mooi moment om even bij te praten, nieuwe mensen te leren kennen of om   uw buurt vraag te stellen.

Naast het ontmoeten, kunnen er ook themaochtenden georganiseerd worden. Wilt u graag een thema bespreken, zoals bijvoorbeeld: gezond eten en bewegen, of aandacht voor huiselijk geweld, opvoeden van kinderen etc, dan kunnen wij u wellicht helpen met het organiseren en faciliteren.

Heeft u ideeën, of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger?  
Zoekt u ruimte voor een bespreking of een bijeenkomst?
U kunt zich aanmelden via ons mailadres: info@zonnehuiswormerveer.nl

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial