Kinderinloop

IMG_0014 kopie 2Kinderinloop

Met de inloop voor de kinderen is het allemaal begonnen! Elke woensdagmiddag zijn we open voor kinderen. Onder begeleiding van een enthousiaste vrijwilliger, zijn de kinderen vanaf 13:30 uur van harte welkom.

In de schoolvakanties zijn wij ook geopend, en is er vaak een speciaal programma.

Het Zonnehuis bevindt zich in de wijk, in een galerij woning, waarbij alle ruimtes optimaal worden benut. Zo is er een woonkamer, waarin wij iedereen gastvrij ontvangen.

Aansluitend aan de woonkamer, is er een kamer voor de allerkleinsten (tot ongeveer vier jaar). Zij kunnen hier heerlijk spelen. Er staat een verkleedrek, lego, puzzels, poppen en een winkeltje. Ook kunnen de kinderen in deze ruimte tekenen en lezen.

Op de begane grond (inpandige trap) zijn nog twee kamers, waarvan een kamer is ingericht als Hout en knutselkamer. De kamer ernaast wordt momenteel gebruikt als opslagplek voor spelletjes en knutselmaterialen. Bij mooi weer gaan we vaak naar buiten. Kortom, je zult je niet vervelen!

 

 

 

 

 

Een bericht voor u als ouder/begeleider:

Wanneer uw kind ouder is dan vier jaar mag hij/zij alleen komen. Is uw kind jonger, dan vragen wij u om bij uw kind te blijven. Over het algemeen is er voldoende begeleiding aanwezig echter, wanneer de groep te groot is, zijn wij niet altijd in de gelegenheid om op uw jongere kind te letten. Er is altijd koffie en thee aanwezig, dus u zult als ouder ook een prettige middag hebben!

Voor informatie over de kinderinloop:
U kunt u ons bereiken via ons emailadres: info@zonnehuiswormerveer.nl
Zou u zelf de kinderinloop als vrijwilliger willen ondersteunen, laat ons dit dan weten middels ditzelfde emailadres.

U bent van Harte Welkom in ons team van Vrijwilligers!

Voor de oudere kinderen zijn wij bezig met het inrichten van een Game Room. Houdt onze website in de gaten.

Vacature kinderinloop:

Voor onze kinderinloop zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die affiniteit en ervaring hebben met kinderen en hen een leuke gezellige middag willen bezorgen. Samen knutselen, spelletjes spelen, verkleden en toneelstukjes opvoeren, met ze kleuren en plakken of met ze lezen, het kan allemaal.
Wanneer:
elke woensdagmiddag van 13:30 – 15:30 uur.
Ervaring: enige ervaring met het werken met (groepen) kinderen wordt op prijs gesteld. Stagiaires van de PABO, SPW en MDW zijn eveneens welkom.
Extra: na afloop opruimen en schoonmaken. Meebrengen eigen kinderen kan in overleg.
Vergoeding: helaas kunnen wij geen vrijwilligersvergoeding betalen.

Heeft u vragen over deze vacature dan kunt u bellen met Saskia Ziesmer tel: 06-508 59 242 of u kunt gebruik maken van het contactformulier

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial